Fys’Optima en 112BHV verlengen succesvolle samenwerking

Fys’Optima, het grootste landelijke kwaliteitsnetwerk van fysiotherapiepraktijken, en 112BHV, dé specialist in veiligheidstrainingen, hebben besloten hun samenwerking door te zetten. De partijen bundelen sinds april 2017 hun krachten en dat wordt nu met drie jaar verlengd. Op die manier maken de partijen het mogelijk dat Fys’Optima-partners tegen aantrekkelijke prijzen trainingen kunnen volgen bij 112BHV.

Veiligheid en kwaliteit

Beide partijen delen de visie dat veiligheid en kwaliteit hand in hand gaan en dat het belangrijk is om te blijven investeren in een veilige en gezonde werkomgeving. De verlenging van de samenwerking tussen Fys’Optima en 112BHV is een teken van wederzijds vertrouwen en waardering. Beide partijen zijn zeer tevreden over de resultaten van de afgelopen jaren en kijken enthousiast uit naar de komende samenwerking.

Nieuwe Kansen voor Fys’Optima Partners

Fys’Optima ondersteunt haar partners op verschillende gebieden, zoals kwaliteitsmanagement, marketing en communicatie, opleidingen, praktijkondersteuning, praktijkinrichting en software. Door de samenwerking met 112BHV kunnen Fys’Optima-partners de komende jaren ook voordelig vele veiligheidstrainingen volgen: