Training op maat – Incompany

112BHV verzorgt trainingen op locatie door heel het land. Deze incompany-trajecten verzorgen wij in alle sectoren en kunnen van ’s ochtends tot ’s avonds en in het weekend plaatsvinden.

90%Tevreden klanten
1500+Bedrijven geholpen
10+Jaar ervaring

Voordelen

De werkpraktijk van de organisatie staat centraal. Je medewerkers leren dat wat er toe doet voor de situatie en de risico’s in jouw bedrijf. Ze werken aan cases en opdrachten die van toepassing zijn op hun eigen werk.

1. 112BHV neemt je de administratie uit handen

Na akkoord stemmen wij de planning met u af en na ontvangst van de deelnemerslijst nemen wij alle administratieve handelingen zoals;

  • versturen van uitnodigingen en herinneringen;
  • verwerken van presentie;
  • leveren van digitale certificaten.

2. 112BHV denkt met je mee

Bij trainingen op locatie hebben we de mogelijkheid om de inhoud en didactiek specifieker af te stemmen op de ervaring en leerbehoefte van jullie organisatie. Je bepaalt zelf waar en wanneer de training plaatsvindt. Wij zorgen voor een ervaren trainer met de juiste certificering.

3. 112BHV Academy

Contactpersonen krijgen toegang tot onze handige 112BHV Academy. Op elk gewenst moment kun je de trainingsvoortgang van de medewerkers in de 112BHV Academy bekijken. Ook kun je:

  • Presentie bij praktijkbijeenkomsten inzien
  • Geldigheid certificaten bijhouden
  • Deelnemers eenvoudig exporteren naar Excel voor eigen administratie.

Over de mogelijkheden van het koppelen van onze e-learnings d.m.v. een LTI- of API-koppeling met de eigen administratie gaan we ook graag met jullie in gesprek!

Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op: sales@112bhv.nl, 035 76 05 112 of vraag een offerte aan.

Hoe ziet een Incompany traject eruit?

1
2
3
4
5

#1 Telefonische intake

We beginnen met een analyse van je wensen en behoefte. Dit is het moment waarop we alle details verzamelen om een oplossing op maat te bieden.

#2 Offerte op maat

Na de behoefteanalyse sturen we een gedetailleerde offerte op. Zodra je de offerte hebt ontvangen, kun je deze beoordelen en accepteren als deze aan je verwachtingen voldoet.

#3 Ontwikkelen training

Zodra de offerte is geaccepteerd, neemt ons projectbureau contact op om de planning en organisatie van de training te regelen. Dit omvat het vaststellen van data, locaties en andere logistieke details.

#4 Voorbereiding trainingsdag

Wij voorzien je van toegang tot eventuele e-learning modules en helpen je bij het aanmelden van deelnemers voor de trainingsdag. Dit is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat alles gereed is voor de training.

#5 Uitvoering trainingsdag en toesturen certificaten

Op de geplande trainingsdag zorgen we voor de uitvoering van de praktijktraining. Na succesvolle voltooiing van de training ontvangen deelnemers hun certificaten als bewijs van hun prestaties.

Offerte aanvragen

Behoefte aan een offerte voor een training op maat? Vraag het hier snel en eenvoudig aan

Offerte aanvragen

“De samenwerking met 112BHV is heel goed. Wanneer er feedback komt vanuit de deelnemers, wordt dit direct besproken en opgepakt. Hierdoor maken we de trainingen elke keer een stukje beter.”

Kim, Randstad Groep Nederland

Onze klanten en herkenningen