Incompany

Onze op maat gemaakte trainingen zijn perfect afgestemd op de unieke behoeften en ervaringen van jouw organisatie.

Training op locatie – Incompany

112BHV verzorgt trainingen op locatie door heel het land. Deze incompany-trajecten verzorgen wij in alle sectoren en kunnen van ’s ochtends tot ’s avonds en in het weekend plaatsvinden.

Voordelen

De werkpraktijk van de organisatie staat centraal. Je medewerkers leren dat wat er toe doet voor de situatie en de risico’s in jouw bedrijf. Ze werken aan cases en opdrachten die van toepassing zijn op hun eigen werk.

1. 112BHV neemt je de administratie uit handen

Na akkoord stemmen wij de planning met u af en na ontvangst van de deelnemerslijst nemen wij alle administratieve handelingen zoals;

  • versturen van uitnodigingen en herinneringen;
  • verwerken van presentie;
  • leveren van digitale certificaten.

2. 112BHV denkt met je mee

Bij trainingen op locatie hebben we de mogelijkheid om de inhoud en didactiek specifieker af te stemmen op de ervaring en leerbehoefte van jullie organisatie. Je bepaalt zelf waar en wanneer de training plaatsvindt. Wij zorgen voor een ervaren trainer met de juiste certificering.

3. 112BHV Academy

Contactpersonen krijgen toegang tot onze handige 112BHV Academy. Op elk gewenst moment kun je de trainingsvoortgang van de medewerkers in de 112BHV Academy bekijken. Ook kun je:

  • Presentie bij praktijkbijeenkomsten inzien
  • Geldigheid certificaten bijhouden
  • Deelnemers eenvoudig exporteren naar Excel voor eigen administratie.

Over de mogelijkheden van het koppelen van onze e-learnings d.m.v. een LTI- of API-koppeling met de eigen administratie gaan we ook graag met jullie in gesprek!

Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op: sales@112bhv.nl, 035 76 05 112 of vraag een offerte aan.

Incompany

We kunnen al onze trainingen ook incompany binnen jouw organisatie uitvoeren. Op een tijd en locatie die jou het beste uitkomt.

Locaties door heel Nederland

112BHV is in heel Nederland actief en biedt trainingen aan op 22 plaatsen.

E-learning

We bieden veel programma’s van 112BHV ook aan als e-Learning. Zo kun je het programma volgen waar en wanneer je maar wilt.

“De samenwerking met 112BHV is heel goed. Wanneer er feedback komt vanuit de deelnemers, wordt dit direct besproken en opgepakt. Hierdoor maken we de trainingen elke keer een stukje beter.”

Kim, Randstad Groep Nederland

Offerte aanvragen

beveiligd met reCAPTCHA. Privacy - Voorwaarden