Incompany

Op zoek naar een incompany training? We helpen je graag.

Incompanytraject

Hoe zorg jij ervoor dat je medewerkers zich bewust blijven van de veiligheidsrisico’s in hun werk en hun kennis van de veiligheidsmaatregelen en -protocollen up-to-date is en blijft? 112BHV kan jou daarmee helpen en ontzorgen met een incompanytraject.

Voordelen

De werkpraktijk van de organisatie staat centraal. Je medewerkers leren, zonder overbodige ballast, dát wat er toe doet voor de situatie en de risico’s in jouw bedrijf. Ze werken aan cases en opdrachten die van toepassing zijn op hun eigen werk.

Je bepaalt zelf wanneer de opleiding plaatsvindt. Wij zorgen voor de juiste afstemming tussen klassikale lessen en e-learning . De leslocatie kies je zelf, dat kan een van onze trainingslocaties door heel Nederland zijn, maar het kan ook binnen je eigen organisatie zijn.

Onze docenten en trainers zijn actief binnen het vakgebied. Ze hebben ruime werkervaring en weten wat er speelt. Zij kunnen uit hun rijke praktijkervaring putten en zo de theorie met hun ervaring ondersteunen.

Deelnemersadministratie

Trainingen organiseren is altijd een hele klus: Van het uitnodigen voor de training, tot het bijhouden van wanneer de certificaten verlopen en het bijhouden van mutaties. 112BHV neemt je deze administratie uit handen. Mogelijkheden van het koppelen van onze e-learnings d.m.v. een LTI- of API koppeling met de eigen administratie is ook bespreekbaar.

Rapportagetool

Contactpersonen van de bedrijven met wie we samenwerken, krijgen toegang tot onze handige rapportagetool. Op elk gewenst moment kun je de trainingsvoortgang van de medewerkers in de 112BHV Academy bekijken.

Via het systeem zie je:

  • Welke onderdelen van de training jouw medewerkers hebben doorlopen.
  • Presentie bij praktijkbijeenkomsten.
  • Geldigheid certificaten.

De gegevens van de deelnemers zijn eenvoudig te exporteren naar Excel voor eigen administratie.

We zijn in heel veel sectoren actief, waaronder: onderwijs, horeca, energie, afval, overheid, olie- en gaswinning, raffinage, industrie, zorg, voeding en papier/karton. Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op: sales@112bhv.nl, 035 76 05 112 of vraag een offerte aan.

Incompany

We kunnen al onze trainingen ook incompany binnen jouw organisatie uitvoeren. Op een tijd en locatie die jou het beste uitkomt.

Locaties door heel Nederland

112BHV is in heel Nederland actief en biedt trainingen aan op 22 plaatsen.

E-learning

We bieden veel programma’s van 112BHV ook aan als e-Learning. Zo kun je het programma volgen waar en wanneer je maar wilt.

“De samenwerking met 112BHV is heel goed. Wanneer er feedback komt vanuit de deelnemers, wordt dit direct besproken en opgepakt. Hierdoor maken we de trainingen elke keer een stukje beter.”

Kim, Randstad Groep Nederland

Offerte aanvragen

beveiligd met reCAPTCHA. Privacy - Voorwaarden