Iedereen aan het eind van de dag weer gezond naar huis

We ervaren elke dag hoe belangrijk het is om veilig te kunnen wonen, reizen, leven en werken. Veiligheid en gezondheid is dan ook een belangrijke pijler in onze samenleving. Helaas is letsel of ziekte door werk nog aan de orde van de dag in alle sectoren in Nederland.

Als werkgever en/of opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het creëren van een veilige werkomgeving, met mensen die weten hoe ze vakkundig en veilig werken en die adequaat kunnen optreden bij calamiteiten. Graag helpen wij je hierbij, want voor ons allemaal geldt: we willen aan het einde van de dag weer naar de mensen van wie we houden.

Dit is dan ook wat ons drijft. Eraan bijdragen dat iedereen aan het einde van de werkdag weer veilig en gezond naar huis gaat. Door ons streven naar veilig werken voor iedereen te combineren met onze kennis over het opleiden van mensen, komen we tot didactische innovatieve oplossingen en dragen we bij aan een veiligere en gezondere werkomgeving.

Wij leiden al meer dan 40 jaar mensen op met onze veiligheidsopleidingen. Inmiddels zijn NCOI Veiligheid en 112BHV dé veiligheidsspecialisten binnen Salta Group. We doen dat op basis van 3 uitgangspunten:

We doen dat op basis van 3 uitgangspunten:

1. Didactisch innovatief

Het doel van leren is voor ons het realiseren van werkelijk betere en veiliger gedrag om zo een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling de organisatie waarin onze deelnemers werken. Daarom nemen wij bestaande kennis als uitgangspunt, door te werken met het concept van de flipped classroom. Deelnemers bereiden thuis de theorie voor en gaan vervolgens tijdens de les samen aan de slag. Zo leren ze mét en ván elkaar.

Het eigen maken van de theorie ondersteunen we met adaptieve e-learnings, want iedere deelnemer is uniek en dat zou studiemateriaal ook moeten zijn. Door gebruik te maken van de 6 principes van breinleren stemmen we de theorie af op de individuele wensen en leervoorkeuren van de deelnemers. Zo vergemakkelijken we het leerproces en vergroten we het leerrendement.

Van samen leren in en over je eigen werkpraktijk leer je meer. Daarom stimuleren wij deelnemers om praktijkvoorbeelden in te brengen tijdens de bijeenkomsten. Met discussiëren, samenwerken en uitleggen aan elkaar behalen we een aantoonbaar hoger leerrendement. Onze docenten faciliteren dit leerproces. Zo leiden wij professionals op die nieuwe kennis en vaardigheden direct in kunnen zetten.

2. Kwaliteit!

Wij staan voor kwaliteit in onze dienstverlening. Onze programma’s worden geschreven door in- en externe inhoudsprofessionals en we werken samen met erkende brancheverenigingen en examenbureaus. Daarnaast worden onze trainingen en opleidingen verzorgd door mensen die zelf ‘met de voeten in de klei’ hebben gestaan of zelfs nog steeds staan.

Door het werken met een docentenpool en de betrokken dienstverlening vanuit ons projectbureau kunnen we de doorgang van onze trainingen garanderen.

Deze combinatie zorgt voor kwalitatief goede, uitdagende en didactisch innovatieve trainingen waar wij trots op zijn.

3. Partner in Veiligheid

We bieden zowel horizontaal als verticaal het grootste aanbod van trainingen:

Van Arbo tot HVK, van BHV tot EHBO, van VCA tot Process Safety. Binnen deze segmenten hebben we verschillende soorten opleidingen en trainingen, die leiden op tot persoonscertificering met markterkenning. We richten ons daarmee op het voorkomen en beperken van calamiteiten zodat al jouw werknemers weer veilig en gezond naar huis gaan.