Iedereen aan het eind van de dag weer veilig en gezond naar huis

We ervaren elke dag hoe belangrijk het is om veilig te kunnen wonen, reizen, leven en werken. Veiligheid en gezondheid is dan ook een belangrijke pijler in onze samenleving. Helaas zijn letsel, gezondheidsrisico en ziekte door werk nog aan de orde van de dag in alle sectoren in Nederland.

90%Tevreden klanten
1500+Bedrijven geholpen
10+Jaar ervaring

Onze speerpunten

Als werkgever en/of opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het creëren van een veilige werkomgeving. Je medewerkers moeten weten welke zichtbare en onzichtbare arbeidsrisico’s er zijn, hoe ze veilig werken en adequaat kunnen optreden bij calamiteiten. Graag helpen wij je hierbij, want voor ons allemaal geldt: onze veiligheid en gezondheid is prioriteit nummer 1. Dit is dan ook wat ons drijft. Eraan bijdragen dat iedereen aan het einde van de werkdag weer veilig en gezond naar huis gaat. Wij combineren onze jarenlange ervaring en kennis over veiligheid en gezondheid op de werkvloer met onze kennis over het opleiden van mensen. Zo komen we tot didactisch innovatieve oplossingen en dragen we bij aan een veiligere en gezondere werkomgeving. Wij leiden al meer dan 10 jaar mensen op met onze veiligheidstrainingen. We doen dat op basis van 3 speerpunten:

Het doel van leren is voor ons het realiseren van bewust veiliger gedrag om zo een bijdrage te leveren aan de veiligheid in organisaties waarin onze deelnemers werken. Wij nemen bestaande kennis als uitgangspunt, door te werken met het concept van de flipped classroom. Deelnemers nemen zelfstandig de theorie door en gaan vervolgens tijdens de les samen aan de slag.

Het eigen maken van de theorie ondersteunen we met adaptieve e-learning modules, want iedere deelnemer is uniek en dat zou studiemateriaal ook moeten zijn. Door gebruik te maken van de 6 principes van breinleren stemmen we de theorie af op de individuele wensen en leervoorkeuren van de deelnemers. Zo vergemakkelijken we het leerproces en vergroten we het leerrendement.

Van samen leren in en over je eigen werkpraktijk leer je meer. Daarom stimuleren wij deelnemers om praktijkvoorbeelden in te brengen tijdens de bijeenkomsten. Met discussiëren, samenwerken en uitleggen aan elkaar behalen we een aantoonbaar hoger leerrendement. Onze docenten faciliteren dit leerproces. Zo leren ze mét en ván elkaar en leiden wij professionals op die nieuwe kennis en vaardigheden direct in kunnen zetten.

Wij staan voor kwaliteit in onze dienstverlening. Onze programma’s worden geschreven door in- en externe inhouds- en opleidingskundige professionals en we werken samen met erkende brancheverenigingen en examenbureaus. Daarnaast worden onze trainingen en opleidingen verzorgd door mensen die zelf ‘met de voeten in de klei’ staan.

Deze combinatie zorgt voor kwalitatief goede, uitdagende en didactisch innovatieve trainingen waar wij trots op zijn.

Als trainingsbureau bieden wij u zekerheid en flexibiliteit. De zekerheid bieden wij met trainingen, die opleiden tot persoonscertificering met markterkenning. Altijd gebaseerd op de meest actuele inzichten en wetgeving. Met de mogelijkheid om direct te starten en op ieder moment en plaats te leren, bieden wij u naast zekerheid ook de optimale flexibiliteit. Bovendien sluiten we op inhoud en didactiek altijd aan bij de ervaring en leerbehoefte van de doelgroep.  We richten ons daarmee op het voorkomen en beperken van calamiteiten zodat al jouw werknemers weer veilig en gezond naar huis gaan.

Team

Amber Greuter

Projectcoördinator
035 - 760 5112

Suzanne

Programmamanager
035 - 760 5112

Eefje

Projectcoördinator
035 - 760 5112

Alois Sijnen

Projectcoördinator
035 - 760 5112

Kiki van der Ploeg

Projectcoördinator
035 - 760 5112 LinkedIn

Machteld van Dam

Onderwijsontwikkelaar
035 - 760 5112 LinkedIn

Maarten Preusterink

Teamleider Projectbureau
035 - 760 5112 LinkedIn

Laura van der Heijden

Salesmedewerker
035 - 760 5112 LinkedIn

Inder Bahadoer

Manager
035 - 760 5112 LinkedIn