Direct inschrijven

 • Ervaren trainers uit de praktijk
 • Locaties door heel Nederland
 • Ruim 40 jaar ervaring
 • E-learning, Klassikaal of Incompany

Startmomenten

Trainingsinformatie

Elke werkgever is verplicht bedrijfshulpverlening (BHV) te regelen en moet goed voorbereid zijn op ongevallen, brand en ontruiming. De BHV-training van 112BHV is geschikt voor iedereen die een BHV-training of BHV-herhalingstraining wil volgen. Onze training bestaat uit (adaptieve) e-learning op maat en een halve dag praktijk.

Doordat iedere deelnemer zich voorbereidt op de praktijktraining door middel van e-learning is het basiskennisniveau van iedere cursist gelijk. Hierdoor is de praktijk ook echt praktijk. Alleen maar oefenen: reanimeren, een AED gebruiken, stabiele zijligging oefenen, verbanden aanleggen en branden blussen.

Aanpak
E-learning op maat: alleen leren wat je nog niet weet.

Bij 112BHV volg je adaptieve e-learning: een BHV-training online op maat. Met een instaptoets testen we je huidige kennis van de verschillende onderwerpen. Aan de hand daarvan stellen we voor jou een persoonlijke e-learning samen. Je doorloopt alleen die onderdelen waarvan je kennis nog niet voldoende is. Na het doorlopen van de e-learning kun je je theoriecertificaat downloaden. Daarmee krijg je toegang tot het praktijkonderdeel.

Een aantal voordelen van onze adaptieve e-learning:

 • Efficiënt leren door een op maat gemaakte e-learning.
 • Studeren waar en wanneer het uitkomt.
 • Duidelijke filmpjes en foto’s.
 • Online toetsen en examen.
 • Je bent optimaal voorbereid op de praktijk.
 • Handig als naslagwerk en altijd up-to-date.

Iedere deelnemer bereidt zich via e-learning voor op het praktijkonderdeel, dus het basiskennisniveau is van iedere deelnemer gelijk. Hierdoor kunnen basis- en herhalingscursisten samen een praktijktraining volgen en kunnen wij de praktijktrainingen makkelijker voor je plannen. Tijdens de praktijktraining oefen je in kleine subgroepen van 3-4 personen en leer je van elkaar. De praktijktraining duurt 4 uur.

Deze training is geschikt voor iedereen die een BHV-training of BHV-herhalingstraining wil volgen.

Tijdens de lesdag worden de volgende onderwerpen behandeld:

 • Eerste hulp: reanimatie
 • Eerste hulp: overig letsel
 • Brand
 • Communicatie
 • Ontruiming

 

Met de BHV-training van 112BHV kun je het BHV-certificaat halen of verlengen. Er is dus geen onderscheid tussen de BHV-basistraining en BHV-herhalingstraining. Deze training BHV bereidt jou of je medewerker voor op ongevallen, brand en ontruiming. Je leert op de juiste wijze te handelen bij calamiteiten op de werkplek.

Bewijs van deelname
Gedurende de BHV-praktijktraining beoordelen we je op de praktijkhandelingen die je verricht. Bij een voldoende beoordeling ontvang je een erkend digitaal BHV-certificaat. Het BHV-certificaat heeft een geldigheidsduur van 1 jaar.

Met dit certificaat kun je je ook aanmelden als burgerhulpverlener. Als burgerhulpverlener sta je in het reanimatie-oproepsysteem HartslagNu. Bij een hartstilstand bij jou in de buurt, krijg je van HartslagNu een oproep op je mobiel om te gaan reanimeren of de dichtstbijzijnde AED te halen.

 

Veelgestelde vragen over Bedrijfshulpverlening (BHV)

De kosten voor de Bedrijfshulpverlening (BHV) training bedragen €195,- (excl. btw). Deze training bestaat uit een E-learning gedeelte en een praktijkbijeenkomst van 4 uur.
Tijdens de Bedrijfshulpverlening (BHV) training leer je vaardigheden voor eerste hulp, brandbestrijding en ontruiming. Je bereidt je voor op de praktijktraining door middel van de e-learning. De praktijktraining omvat onder andere reanimatie, het blussen van branden en ontruiming.
Het BHV-certificaat heeft een geldigheidsduur van 1 jaar.

Trainingsadvies op maat?

beveiligd met reCAPTCHA. Privacy - Voorwaarden