Samengevat

De opleiding Hoofd BHV Strategisch biedt u de vaardigheden en de kennis om het BHV-beleid op te stellen en de vertaalslag te maken van BHV-beleid naar uitvoering.

Bent u op beleidsmatig niveau verantwoordelijk voor de aansturing en organisatie van de bedrijfshulpverlening in uw organisatie? Dan is de Opleiding Hoofd BHV Strategisch een passende opleiding voor u.

Tijdens de opleiding wordt er gekeken of u de benodigde vaardigheden en kennis (heeft) ontwikkeld. Heeft u de opleiding met succes doorlopen dan ontvangt u het certificaat Hoofd BHV Strategisch van 112BHV.

Over deze cursus

Prijs:
€1279,-
  • Compacte groepen
  • Start binnenkort
  • Check de startmomenten

Over deze cursus

112BHV heeft COVID-voorzorgsmaatregelen genomen om te allen tijde de veiligheid van onze deelnemers en docenten te kunnen garanderen. We trainen o.a. in kleinere groepen om te kunnen voldoen aan de richtlijn om voldoende afstand van elkaar te houden. De hoeveelheid deelnemers is afhankelijk van de beschikbare ruimte.

Al onze COVID-19 maatregelen om aan de RIVM richtlijnen te voldoen leest u hier.

 

Wat houdt de Opleiding Hoofd BHV Strategisch in?

In de opleiding Hoofd BHV Strategisch leert een Hoofd BHV (of plaatsvervangend Hoofd BHV) de benodigde kennis en vaardigheden om een praktische invulling te geven aan het BHV-beleid in de organisatie en de eigen organisatie te adviseren op het gebied van bedrijfshulpverlening.

Doelgroep

De opleiding Hoofd BHV Strategisch is bedoeld voor mensen die op beleidsmatig niveau verantwoordelijk zijn voor de aansturing van de BHV in een organisatie.

Certificering

Wanneer u de opleiding met goed gevolg afrond ontvangt u het certificaat Hoofd BHV Strategisch van 112BHV. Het 112BHV certificaat Hoofd BHV Strategisch heeft een geldigheid van 2 jaar.

Locaties

U volgt de opleiding Hoofd BHV Strategisch op één van de 22 locaties verspreid over heel Nederland of bij u op locatie.

Neem geheel vrijblijvend contact {Link: contactpagina} met ons op voor meer informatie.

Investering

De totale kosten voor de opleiding Hoofd BHV Strategisch bedragen €1279,- exclusief BTW. Dit is inclusief het les- en oefenmateriaal, het certificaat, locatiekosten en lunch.

Opleiding Hoofd BHV Strategisch op uw locatie

112BHV verzorgd de opleiding Hoofd BHV Strategisch ook op uw locatie (min. 8 personen). Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

Overige BHV cursussen en opleidingen

Naast de opleiding Hoofd BHV Strategisch verzorgt 112BHV ook andere opleidingen en cursussen op het gebied van veiligheid op de werkvloer.

Heeft u vragen?

Er waren veel coöperatieve opdrachten waarbij je met elkaar en van elkaar kon leren. Dit is een leuke manier om alle belangrijke BHV onderdelen door te nemen.

Renske, Cursus BHV

Onze klanten en herkenningen