Samengevat

Als je aan of in de buurt van de openbare weg werkt, loop je een aantal risico’s. Verkeerde beslissingen, niet opletten of het niet volgen van procedures door jou of andere weggebruikers kunnen gevaarlijke situaties opleveren. Om de risico’s zoveel mogelijk te verkleinen, is het belangrijk dat je exact weet welke procedures je moet volgen. In deze training worden specifiek de maatregelen behandeld die je moet toepassen bij werken aan of bij snelwegen en of de bebouwde kom.

Trainingsopties

 

Algemeen

Doelgroep

Je voert werkzaamheden uit langs snelwegen of binnen of buiten de bebouwde kom of je bent hier regelmatig bij betrokken.

Resultaat

Aan het einde van deze training kun je op een veilige manier jouw werkzaamheden uitvoeren langs snelwegen en/of binnen en buiten de bebouwde kom. Je houdt hierbij rekening met je eigen veiligheid en die van je collega’s.

Aanpak

De e-learning bestaat uit online modules, een oefentoets per module en een digitaal naslagwerk. Na afronding van de online modules kun je het online theorie-examen maken. Wanneer je slaagt voor het theorie-examen ontvang je een certificaat van 112BHV. Mocht je je officieel willen laten certificeren, dan kun je dat doen via het landelijke examen bij Stichting Infrakwaliteit. De e-learningmodule bereidt je goed voor op dit theorie-examen.

Je kunt kiezen uit de volgende modules:

  • Veilig werken langs de weg – snelwegen (96A)
  • Veilig werken langs de weg – niet snelwegen (96B)
  • Veilig werken langs de weg – volledig (96A + B)

Bewijs van deelname

Je ontvangt het ‘Veilig werken langs de weg’-certificaat van 112BHV. Dit certificaat heeft een geldigheidsduur van 5 jaar.

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Beleidskader en processen
  • Ongevallentheorie
  • Risico’s en maatregelen
  • Maatregelen toepassen snelwegen (96A)
  • Maatregelen toepassen niet-snelwegen (96B)
  • Materiaal en materieel in de praktijk

Incompany

We kunnen al onze trainingen ook incompany binnen jouw organisatie uitvoeren. Op een tijd en locatie die jou het beste uitkomt.

Locaties door heel Nederland

112BHV is in heel Nederland actief en biedt trainingen aan op 22 plaatsen.

E-learning

We bieden veel programma’s van 112BHV ook aan als e-Learning. Zo kun je het programma volgen waar en wanneer je maar wilt.

Trainingsadvies op maat?

beveiligd met reCAPTCHA. Privacy - Voorwaarden