Samengevat

Als medewerker van een BRZO-bedrijf ben je betrokken bij de veiligheid op de werkvloer. In deze blended training die efficiënt is qua tijd en effectief qua aanpak, leer je inzicht te krijgen in onveilige werksituaties. Met het volgen van deze training laat je zien dat je veiligheid, veiligheidsbeheerssystemen en mogelijke gevaren tijdens het productieproces en onderhoud weet te herkennen. Na deze training ben je direct in staat bij te dragen aan een veiligere situatie rondom procesveiligheid.

Trainingsopties

  • E-learning + Klassikaal: € 795,- (excl. btw)

 

Startmomenten

Algemeen

Doelgroep

Je bent werkzaam bij een BRZO-bedrijf of bent geïnteresseerd in BRZO-bedrijven en wilt meer weten over process safety. In je werk ben je bezig met een combinatie van technische installaties en veiligheid. Je bent (in opleiding tot) operator C, technicus service en onderhoud werktuigbouwkunde of technicus service en onderhoud elektrotechniek en instrumentatie.

Resultaat

Na het afronden van de e-learning kun je deelnemen aan de klassikale lessen, die volledig gericht zijn op het toepassen van de geleerde theorie in jouw praktijk. Daarna kun je direct een bijdrage leveren aan de veiligheid en veiligheidsgerelateerde zaken op de werkvloer.

Aanpak

Je volgt een e-learningmodule en gaat daarna naar twee klassikale trainingsdagen. In de e-learning activeren en verbeteren wij kennis die reeds bij je aanwezig is. Je koppelt die kennis direct aan de dagelijkse praktijk met behulp van actuele casuïstiek tijdens de e-learningmodule en de trainingsdagen. Tijdens de trainingsdagen borg je jouw kennis door middel van leren van elkaar en het oefenen van praktijkcases.

Bewijs van deelname

Na afronding van deze training ontvangt je een certificaat van deelname van 112BHV.

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Veiligheid & veiligheidsbeheerssystemen
  • Mogelijke gevaren tijdens het productieproces en onderhoud
  • HAZOP
  • SIL/LOPA
  • Management of Change

Incompany

We kunnen al onze trainingen ook incompany binnen jouw organisatie uitvoeren. Op een tijd en locatie die jou het beste uitkomt.

Locaties door heel Nederland

112BHV is in heel Nederland actief en biedt trainingen aan op 22 plaatsen.

E-learning

We bieden veel programma’s van 112BHV ook aan als e-Learning. Zo kun je het programma volgen waar en wanneer je maar wilt.

Trainingsadvies op maat?

beveiligd met reCAPTCHA. Privacy - Voorwaarden