Process safety

Leer meer over process safety in het BRZO-bedrijf

Trainingsadvies op maat

Als medewerker van een BRZO-bedrijf ben je betrokken bij de veiligheid op de werkvloer. In deze blended training die efficiënt is qua tijd en effectief qua aanpak, leer je inzicht te krijgen in onveilige werksituaties. Met het volgen van deze training laat je zien dat je veiligheid, veiligheidsbeheerssystemen en mogelijke gevaren tijdens het productieproces en onderhoud weet te herkennen. Na deze training ben je direct in staat bij te dragen aan een veiligere situatie rondom procesveiligheid.

Aanpak
Je volgt een e-learningmodule en gaat daarna naar twee klassikale trainingsdagen. In de e-learning activeren en verbeteren wij kennis die reeds bij je aanwezig is. Je koppelt die kennis direct aan de dagelijkse praktijk met behulp van actuele casuïstiek tijdens de e-learningmodule en de trainingsdagen. Tijdens de trainingsdagen borg je jouw kennis door middel van leren van elkaar en het oefenen van praktijkcases.

Je bent werkzaam bij een BRZO-bedrijf of bent geïnteresseerd in BRZO-bedrijven en wilt meer weten over process safety. In je werk ben je bezig met een combinatie van technische installaties en veiligheid. Je bent (in opleiding tot) operator C, technicus service en onderhoud werktuigbouwkunde of technicus service en onderhoud elektrotechniek en instrumentatie.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Veiligheid & veiligheidsbeheerssystemen
  • Mogelijke gevaren tijdens het productieproces en onderhoud
  • HAZOP
  • SIL/LOPA
  • Management of Change

Na het afronden van de e-learning kun je deelnemen aan de klassikale lessen, die volledig gericht zijn op het toepassen van de geleerde theorie in jouw praktijk. Daarna kun je direct een bijdrage leveren aan de veiligheid en veiligheidsgerelateerde zaken op de werkvloer.

Bewijs van deelname
Na afronding van deze training ontvangt je een certificaat van deelname van 112BHV. 

Filters


Zoekfilters


Arbo en Veiligheid

BHV en EHBO

VCA

Zorg en Veiligheid

Incompany

Offerte aanvragen

beveiligd met reCAPTCHA. Privacy - Voorwaarden