HACCP in de zorg

Leer de HACCP-richtlijn toepassen in restaurants en kleinschalig wonen

Verzorg jij de maaltijden in een zorginstelling? Dan is het belangrijk dat je weet hoe de richtlijn HACCP werkt en hoe je die toepast in de praktijk. Of je eten bereidt binnen een instelling voor kleinschalig wonen of in een restaurant, je leert er alles over in onze training HACCP in de Zorg. In deze e-learning kies je zelf je eigen leerroute: kleinschalig wonen of restaurant. Je sluit de training af met een online eindtoets.

 

                            Array
    (
        [title] => Ervaren trainers uit de praktijk
        [training_usp] => Ervaren trainers uit de praktijk
        [training_usp_url] => https://112bhv.nl/over-ons/
    )
    
                        
  • Ervaren trainers uit de praktijk
  •                         Array
    (
        [title] => Locaties door heel Nederland
        [training_usp] => Locaties door heel Nederland
        [training_usp_url] => https://112bhv.nl/locaties/
    )
    
                        
  • Locaties door heel Nederland
  •                         Array
    (
        [title] => Ruim 10 jaar ervaring
        [training_usp] => Ruim 10 jaar ervaring
        [training_usp_url] => 
    )
    
                        
  • Ruim 10 jaar ervaring
  •                         Array
    (
        [title] => Trainingen op maat
        [training_usp] => Trainingen op maat
        [training_usp_url] => https://112bhv.nl/incompany/
    )
    
                        
  • Trainingen op maat

Trainingsinformatie

Aanpak
Verzorg jij de maaltijden in een zorginstelling? Dan is het belangrijk dat je weet hoe de richtlijn HACCP werkt en hoe je die toepast in de praktijk. Of je eten bereidt binnen een instelling voor kleinschalig wonen of in een restaurant, je leert er alles over in onze training HACCP in de Zorg. In deze e-learning kies je zelf je eigen leerroute: kleinschalig wonen of restaurant. Je sluit de training af met een online eindtoets.

Je werkt of gaat werken bij een zorginstelling waar je eten moet bereiden en je hebt niet eerder het certificaat HACCP in de Zorg behaald.

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Het belang van hygiëne;
  • Persoonlijke hygiëne;
  • Schoonmaken, ongedierte en afval;
  • Temperatuurbeheersing;
  • Bestellen, opslag en houdbaarheid;
  • (Voor)bereiden, presenteren en serveren.

Je weet hoe de richtlijn HACCP in de zorg werkt, hoe deze moet worden toegepast in de praktijk en wat je moet doen als je met levensmiddelen werkt (restaurant of bij kleinschalig wonen).

Bewijs van deelname
Na afronding van deze online training ontvang je een bewijs van deelname ‘HACCP in de Zorg’.