Samengevat

Tot midden jaren 90 werden er diverse soorten asbest gebruikt tijdens het bouwen van onder andere huizen. Maar asbest kan ernstige ziektes kan veroorzaken in de longen. Tijdens deze training leer je de verschillende varianten van asbest herkennen en welke risico’s daarbij komen kijken. Na afloop weet je welke regels verbonden zijn aan het omgaan met asbest in de praktijk.

Trainingsopties

 

Algemeen

Doelgroep

Werk je als opzichter, woonconsulent of onderhoudsmedewerker bij of in gebouwen van voor het jaar 1994? Dan is deze training een must voor jou.

Resultaat

Welke handelingen worden van jou verwacht bij het constateren van asbest? Welke risico’s komen daarbij kijken? En hoe is dit vastgelegd in de wetgeving? Na afloop zijn onder andere deze vragen beantwoord en ben je voor drie jaar gecertificeerd in het herkennen van diverse soorten asbest.

Aanpak

In een korte online module leer je alles wat je moet weten omtrent asbest. Na het doorlopen van de e-learning doe je een online toets. Wanneer je de toets moet een voldoende afsluit ontvang je een certificaat van deelname.

Bewijs van deelname

Na afloop van de training leg je online een examen af. Als je een voldoende haalt voor dit examen, ontvang je het certificaat van deelname ‘Asbest herkennen’ van NCOI Veiligheid. Het bewijs van deelname is drie jaar geldig.

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Wat is asbest.
  • De gezondheidsrisico’s van asbest.
  • De wet- en regelgeving rondom asbest.
  • Hoe asbest te herkennen op verschillende plekken.
  • Omgaan met asbest in de praktijk.

Incompany

We kunnen al onze trainingen ook incompany binnen jouw organisatie uitvoeren. Op een tijd en locatie die jou het beste uitkomt.

Locaties door heel Nederland

112BHV is in heel Nederland actief en biedt trainingen aan op 22 plaatsen.

E-learning

We bieden veel programma’s van 112BHV ook aan als e-Learning. Zo kun je het programma volgen waar en wanneer je maar wilt.

Trainingsadvies op maat?

beveiligd met reCAPTCHA. Privacy - Voorwaarden