Start samenwerking NiDi Business School en 112BHV

NiDi Business School en 112BHV werken vanaf 1 januari 2024 intensief samen. NiDi is een zelfstandige Business School. Zij opereert binnen het brede vakgebied Duurzame Inzetbaarheid. 112BHV, onderdeel van Salta Group, is een grote speler op het gebied van opleidingen rondom arbobeleid, veiligheid en preventie.

Intensieve samenwerking voor groter bereik

NiDi gebruikt vanaf nu het unieke online-leersysteem van 112BHV. Door deze samenwerking kunnen beide organisaties elkaars expertise inzetten en vergroten. Ook kunnen ze deelnemers doorverwijzen naar elkaars opleidingen, afhankelijk van de opleidingsbehoefte.

Gary Damen van NiDi Business School belicht de mogelijkheden die deze samenwerking gaat opleveren. Naast een breder aanbod van opleidingen, kunnen deze ook aangeboden worden in e-learning variant. “112BHV is marktleider in Nederland in opleidingen voor bijvoorbeeld preventiemedewerker en Arbocoördinator. Door het unieke leersysteem wordt het voor ons mogelijk prachtige blended klantreizen te maken, uiteraard geheel in onze eigen huisstijl.” Deze samenwerking is voor beide partijen erg interessant, volgens Damen. Het platform wordt zo uitgebreid, waar iedereen van profiteert.

Perfecte aanvulling

112BHV is ook erg enthousiast over deze verrijkende samenwerking. Inder Bahadoer van 112BHV vertelt: “Als thought leader Duurzame Inzetbaarheid is NiDi in staat ons netwerk te vergroten en kunnen wij onze klanten het beste DI aanbod geven, gebaseerd op het RADI gedachtegoed. Dat kan bij NiDi op alle instapniveaus. Daarnaast kunnen we ook gebruikmaken van elkaars expertise als het gaat om innovatie en ontwikkeling. We vullen elkaar echt goed aan.”