Waar vind ik een RI&E voorbeeld?


Werkgevers kunnen zelf een een risico-inventarisatie en –evaluatie, ofwel RI&E opstellen, maar makkelijker is het om gebruik te maken van een RI&E voorbeeld op RIE.nl. RIE.nl biedt voor veel verschillende branches een hulpmiddel bij het opstellen van een RI&E, het zogenaamde RI&E-instrument. De instrumenten zijn door brancheorganisaties ontwikkeld. Hierdoor zijn de risico’s die aan bod komen toegespitst op de veel voorkomende risico’s in de branche. Het voordeel van het gebruik van een branche RI&E-instrument is dat bedrijven niet opnieuw het wiel hoeven uit te vinden, maar kunnen profiteren van de kennis die er in de branche al aanwezig is over de risico’s en oplossingen in de branche. Het RI&E-voorbeeld voor uw bedrijf is eenvoudig te vinden in het ABC-menu aan de rechterkant van de website van RIE.nl.

In 6 stappen van RI&E naar BHV

Wilt u weten hoe u in 6 stappen zowel de RI&E als de BHV op orde krijgt? Het handige 6-stappenplan van RI&E naar BHV helpt u op weg.

Aan de slag met de RI&E

Wij helpen u graag met het maken van uw RI&E. Onze veiligheidskundigen kunnen de RI&E voor u opstellen. Bel voor meer informatie naar telefoonnummer 035 – 760 47 80. Een stap voor stap handleiding vindt u in de brochure Aan de slag met RI&E.

Terug

Er waren veel coöperatieve opdrachten waarbij je met elkaar en van elkaar kon leren. Dit is een leuke manier om alle belangrijke BHV onderdelen door te nemen.

Renske, Cursus BHV

Onze klanten en herkenningen