VCA

Werken volgens VCA? Hier vind je jouw VCA-training

Moet jij werken volgens de gecertificeerde controlelijst Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA)? Met de training Basisveiligheid VCA haal je het diploma B-VCA of verleng je dit met tien jaar. Ben je leidinggevende of lever je personeel aan VCA-gecertificeerde bedrijven? Dan is de training VOL-VCA (VCA voor Operationeel Leidinggevenden) of VIL-VCU (VCU Intercedenten en Leidinggevenden) zeer geschikt voor jou.

Filters


Zoekfilters


Incompany

We kunnen al onze trainingen ook incompany binnen jouw organisatie uitvoeren. Op een tijd en locatie die jou het beste uitkomt.

Locaties door heel Nederland

112BHV is in heel Nederland actief en biedt trainingen aan op 22 plaatsen.

E-learning

We bieden veel programma’s van 112BHV ook aan als e-Learning. Zo kun je het programma volgen waar en wanneer je maar wilt.

“De samenwerking met 112BHV is heel goed. Wanneer er feedback komt vanuit de deelnemers, wordt dit direct besproken en opgepakt. Hierdoor maken we de trainingen elke keer een stukje beter.”

Kim, Randstad Groep Nederland

Meld je aan voor inspiratie

Vul je gegevens in en je ontvangt 4 keer per jaar onze update met tips, checklists, stappenplannen en handleidingen over BHV, VCA, Veiligheid en de RI&E. 

beveiligd met reCAPTCHA. Privacy - Voorwaarden