Met onze unieke aanpak sluiten we aan op de kennis en vaardigheden waar de cursisten al over beschikken. Bovenal staan bij ons de werkervaring en werkpraktijk altijd centraal. Zo combineren we een motiverende en praktische aanpak met een efficiënte en flexibele leeromgeving. Zo staan wij voor veilig werken en het creëren van veiligheidsbewustzijn. Wij vinden het belangrijk dat onze visie ook aansluit bij de wens van de klant. Hier vind je een overzicht over wat een aantal van onze klanten van ons vindt:

De Goede Zorg

“112bhv is een organisatie die met ons meedenkt over het belangrijke onderwerp veiligheid. Veiligheid voor onze cliënten en onze medewerkers. Zij begeleiden ons om onze bhv-organisatie verder te professionaliseren, en zorgen er mede voor dat wij onze meerjaars -doelen voor de bhv kunnen realiseren. Praktijkbijeenkomsten worden op locatie gegeven, door ervaren en gedreven trainers, die medewerkers motiveren en stimuleren om ook actief met het onderwerp aan de slag te gaan. Het is een wendbare organisatie, die klanten en service hoog in het vaandel heeft staan.”

Stay Okay

“Veiligheid van gasten en medewerkers is voor Stayokay ontzettend belangrijk. “De combinatie van E-learning en praktijk is voor Stayokay ideaal! In een halve dag komt alles uit de praktijk aan bod en de theorie kan gedaan worden waar en wanneer je wilt. Bovendien is de administratie bij 112BHV in uitstekende handen. Een zeer efficiënte werkwijze en daarom zeer geschikt voor ons!”

CEVA Logistics

“Naast het opleiden van onze BHVers, zorgt 112 BHV ook op een adequate wijze voor de administratie van de certificaten. Daarnaast wordt de flexibiliteit en het meedenken over de opzet en inhoud van aanvullende, specifieke opleidingen gewaardeerd.”

Luxury Suites Amsterdam

“Als directeur vind ik het belangrijk dat iedereen van de Front Office en de Managers van de overige afdelingen een BHV cursus hebben gevolgd. Wij staan in voor de veiligheid en gezondheid van onze gasten en onszelf. Omdat het een grotere groep is, hebben wij gekozen voor een interne training. Afgezien dat een training op eigen locatie meer gericht is, was het ook nog eens een leuke manier om elkaar wat beter te leren kennen. Uiteraard waren hier ook de lachmomenten tijdens de training maar uiteindelijk heeft iedereen zijn cursus met goed gevolg afgerond. Dit jaar moeten wij alweer onze herhaling doen maar zullen dan zeker wederom 112BHV gebruik maken.”

Perspecto

“We zijn tevreden zijn over de e-learning en de coöperatieve werkvormen tijdens de praktijksessies.”

Auris Fortaal

“We hebben een zeer aangename en leerzame cursusdag mogen beleven. Het was voor alle deelnemers een verademing om, onder leiding van Vincent, een cursus mee te maken waarvan we aan het eind unaniem zeiden: hier hebben we wat aan gehad én we hebben veel geleerd. Bij een aantal deelnemers bleek stilletjes het idee te leven uit de BHV te stappen maar deze cursusdag heeft hun gedachten een positieve draai gegeven.”