Samengevat

Een Ploegleider BHV geeft op efficiënte wijze leiding aan een groep BHV’ers bij het bestrijden van een calamiteit en zorgt er voor dat het BHV-team geoefend wordt en blijft. De Ploegleider zorgt daarnaast voor het beheer en de controle van de BHV-middelen. De Ploegleider draagt verantwoording voor de uitvoering van het BHV-beleid binnen de eigen organisatie en beschikt over een geldig BHV-certificaat.

Tijdens deze cursus wordt de rol van Ploegleider BHV aangeleerd en geoefend aan de hand van verschillende basisscenario’s.

Bij goed gevolg ontvangt de cursist het NIBHV diploma Ploegleider BHV.

Over deze cursus

Prijs:
€759,-
Duur:
2 lesdagen
  • Praktijk is echt praktijk
  • Compacte groepen
  • Na afronding een erkend diploma NIBHV Ploegleider
  • Start binnenkort. Check de startmomenten

Over deze cursus

112BHV heeft COVID-voorzorgsmaatregelen genomen om te allen tijde de veiligheid van onze deelnemers en docenten te kunnen garanderen. We trainen o.a. in kleinere groepen om te kunnen voldoen aan de richtlijn om voldoende afstand van elkaar te houden. De hoeveelheid deelnemers is afhankelijk van de beschikbare ruimte.

Al onze COVID-19 maatregelen om aan de RIVM richtlijnen te voldoen leest u hier.

 

Wat houdt de cursus Ploegleider BHV in?
In deze 2 lesdagen worden alle aspecten behandeld die onder de verantwoordelijkheid vallen van de ploegleider BHV. In een groep van maximaal 12 deelnemers traint u aan de hand van 5 mogelijke basisscenario’s.

Doelgroep
Draagt u verantwoordelijkheid voor een BHV ploeg, houdt u zich bezig met de uitvoering van het BHV-beleid binnen een bedrijf en organisatie en beschikt u over een geldig BHV-certificaat? Dan is de cursus Ploegleider BHV zeer geschikt.

Certificering
Gedurende de cursus wordt u beoordeeld op de praktijkhandelingen die u verricht. De cursus wordt afgesloten met een theorie-examen bestaande uit meerkeuzevragen. Bij goed gevolg ontvangt de u het NIBHV diploma Ploegleider.

Locaties
U volgt de cursus Ploegleider op één van de 22 locaties verspreid over heel Nederland of bij u op locatie.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Investering
De totale kosten voor de cursus Ploegleider BHV bedragen € 759,- exclusief BTW. Dit is inclusief het les- en oefenmateriaal, het NIBHV-examen, het NIBHV Diploma Ploegleider BHV, locatiekosten en lunch.

Cursus Ploegleider BHV op uw locatie
112BHV verzorgd de cursus Ploegleider BHV ook op uw locatie (min. 6 personen). Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

Overige BHV cursussen en opleidingen
Naast de cursus Ploegleider BHV verzorgt 112BHV ook andere opleidingen en cursussen op het gebied van veiligheid op de werkvloer: Overige veiligheidstrainingen 112BHV

Heeft u vragen?

Er waren veel coöperatieve opdrachten waarbij je met elkaar en van elkaar kon leren. Dit is een leuke manier om alle belangrijke BHV onderdelen door te nemen.

Renske, Cursus BHV

Onze klanten en herkenningen