Samengevat

De herhaling Hoofd BHV Operationeel is bedoeld voor hoofd BHV’ers die in het bezit zijn van een geldig Hoofd BHV Operationeel certificaat. Door middel van deze herhalingscursus kunnen Hoofd BHV’ers hun kennis en vaardigheden bijspijkeren en de geldigheid van uw certificaat weer met 2 jaar verlengen.

Daarnaast biedt deze herhalingscursus extra verdieping om uw BHV-organisatie en de coördinatie van uw BHV-ploeg nog verder te kunnen verbeteren.

Over deze cursus

  • Praktijk vaardigheden en theorie opgefrist
  • Compacte groepen
  • Na afronding opnieuw 2 jaar gecertificeerd

Over deze cursus

112BHV heeft COVID-voorzorgsmaatregelen genomen om te allen tijde de veiligheid van onze deelnemers en docenten te kunnen garanderen. We trainen o.a. in kleinere groepen om te kunnen voldoen aan de richtlijn om voldoende afstand van elkaar te houden. De hoeveelheid deelnemers is afhankelijk van de beschikbare ruimte.

Al onze COVID-19 maatregelen om aan de RIVM richtlijnen te voldoen leest u hier.

 

Wat houdt de herhaling Hoofd BHV Operationeel in?

In de herhaling Hoofd BHV Operationeel wordt de kennis van de deelnemers opgefrist en worden de vaardigheden door middel van casussen geoefend. Daarnaast worden deelnemers meegenomen in wijzigingen op het gebied van wetgeving en nieuwe inzichten op het gebied van bedrijfshulpverlening. Met deze kennis kan de Hoofd BHV’er de coördinatie en inzet van de bedrijfshulpverlening in de eigen organisatie versterken of verbeteren.

Doelgroep

De herhaling Hoofd BHV Operationeel is bedoeld voor cursisten die in het bezit zijn van een geldig certificaat Hoofd BHV Operationeel en dit certificaat willen verlengen.

Certificering

Wanneer u de herhalingscursus met goed gevolg afrond ontvangt u een Certificaat Hoofd BHV Operationeel van 112BHV. Het certificaat heeft een geldigheid van 2 jaar.

Locaties

U volgt de herhaling Hoofd BHV Operationeel op één van de 22 locaties verspreid over heel Nederland of bij u op locatie.

Neem geheel vrijblijvend contact {Link: contactpagina} met ons op voor meer informatie.

Investering

De totale kosten voor de opleiding Hoofd BHV Operationeel bedragen €449,- exclusief BTW. Dit is inclusief het les- en oefenmateriaal, het certificaat, locatiekosten en lunch.

Herhaling Hoofd BHV Operationeel op uw locatie

112BHV verzorgd de herhaling Hoofd BHV Operationeel ook op uw locatie (min. 6 personen). Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

Overige BHV cursussen en opleidingen

Naast de herhaling Hoofd BHV Operationeel verzorgt 112BHV ook andere opleidingen en cursussen op het gebied van veiligheid op de werkvloer.

Heeft u vragen?

Er waren veel coöperatieve opdrachten waarbij je met elkaar en van elkaar kon leren. Dit is een leuke manier om alle belangrijke BHV onderdelen door te nemen.

Renske, Cursus BHV

Onze klanten en herkenningen