112BHV heeft COVID-voorzorgsmaatregelen genomen om te allen tijde de veiligheid van onze deelnemers en docenten te kunnen garanderen. We trainen o.a. in kleinere groepen om te kunnen voldoen aan de richtlijn om voldoende afstand van elkaar te houden. De hoeveelheid deelnemers is afhankelijk van de beschikbare ruimte.

Al onze COVID-19 maatregelen om aan de RIVM richtlijnen te voldoen leest u hier.

 

Haal in 1 dag 2 erkende certificaten

Sinds de invoering van de Wet IKK (Innovatie Kwaliteit Kinderopvang) in 2018 moet in de kinderopvang op iedere locatie tijdens de openingsuren minstens één volwassene aanwezig zijn met een kinder-EHBO-certificaat. Wij bieden hiervoor de combinatiecursus Cursus EHBO voor Kinderen + BHV aan. Met deze cursus haalt u in één dag twee belangrijke certificaten voor uw werk in de kinderopvang.

Wat houdt de Cursus EHBO voor Kinderen + BHV in?

Deze cursus behandelt veelvoorkomende ongevallen zoals een tand door de lip, vergiftiging door schoonmaakmiddelen en brandwonden.
Het BHV-gedeelte van de cursus bereidt u voor op brand, ontruiming en ongevallen. U leert op de juiste wijze handelen bij calamiteiten op de werkplek. U oefent onder meer:

  • baby reanimatie
  • baby EHBO
  • AED gebruiken
  • stabiele zijligging
  • verbanden aanleggen
  • branden blussen

Voor beide onderdelen van de cursus bereidt u zich voor door het volgen van de e-learning.

Doelgroep

Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor managers en medewerkers van Kinderopvang, Kinderdagverblijven en Buitenschoolse Opvang (BSO). In 1 dag worden u en uw medewerkers getraind in zowel EHBO bij kinderen als de basis van BHV.

Certificering

Tijdens de training wordt u beoordeeld op praktijkhandelingen voor zowel BHV als EHBO voor kinderen. De EHBO-praktijkhandelingen vinden plaats onder toezicht van het Rode Kruis. Bij een goede beoordeling ontvangt u zowel een erkend EHBO-certificaat als een erkend digitaal BHV-certificaat.

Locatie

Deze training kan plaatsvinden bij u op locatie. Op deze manier kunt u eenvoudig meerdere medewerkers laten deelnemen aan de training en bespaart u tijd en geld.

Overige cursussen BHV en EHBO-cursussen

Heeft u interesse in uitgebreidere cursussen op het gebied van BHV of EHBO? Bekijk eenvoudig al onze cursussen. Naast onze vaste trainingslocaties kunnen ook deze cursussen op locatie bij u worden gegeven. Neem voor meer informatie contact met ons op via 035-7605112 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

beveiligd met reCAPTCHA. Privacy - Voorwaarden

Hoe ziet uw lesdag eruit?