Samengevat

Elke werkgever is verplicht bedrijfshulpverlening (BHV) te regelen en moet goed voorbereid zijn op ongevallen, brand en ontruiming. De BHV-cursus van 112BHV is geschikt voor Iedereen die een BHV cursus of BHV herhalingscursus zoekt. Onze cursus bestaat uit (adatiepeve) e-learning op maat en een halve dag praktijk.

Doordat iedere cursist zich voorbereidt op de praktijkcursus door middel van e-learning is het basiskennisniveau van iedere cursist gelijk. Hierdoor is de praktijk ook echt praktijk. Alleen maar oefenen: reanimeren, een AED gebruiken, stabiele zijligging oefenen, verbanden aanleggen en branden blussen.

Onze BHV-cursus levert bij een voldoende beoordeling een erkend digitaal BHV-certificaat.

Wanneer u kiest voor ons lidmaatschap kiest u voor de volgende voordelen:

– 12% voordeliger dan het reguliere tarief
– Eén keer aanmelden en alles is geregeld
– Reminder Service
– Automatische BHV herhaling
– Altijd toegang tot de e-learning
– Altijd up-to-date

Over deze cursus

Prijs:
€ 175,-
 • 12% voordeliger dan de eenmalige BHV-cursus
 • Locaties door heel Nederland
 • Prakijk is echt praktijk
 • Start binnenkort. Check de startmomenten.

Over deze cursus

112BHV heeft COVID-voorzorgsmaatregelen genomen om te allen tijde de veiligheid van onze deelnemers en docenten te kunnen garanderen. We trainen o.a. in kleinere groepen om te kunnen voldoen aan de richtlijn om voldoende afstand van elkaar te houden. De hoeveelheid deelnemers is afhankelijk van de beschikbare ruimte.

Al onze COVID-19 maatregelen om aan de RIVM richtlijnen te voldoen leest u hier.

 

BHV cursus: E-learning, halve dag praktijk en certificering
Elke werkgever is verplicht bedrijfshulpverlening (BHV) te regelen en moet goed voorbereid zijn op ongevallen, brand en ontruiming. In de BHV cursus van 112BHV leert u hoe u moet handelen bij calamiteiten op de werkplek. De BHV cursus van 112BHV is zowel geschikt voor het halen als verlengen van uw BHV diploma. Er is dus geen onderscheid tussen de BHV basiscursus en BHV herhalingscursus.

Met de cursus BHV bereid u uzelf of uw medewerkers voor op ongevallen, brand en ontruiming. U leert op de juiste wijze te handelen bij calamiteiten op de werkplek.

Doelgroep
Deze cursus is geschikt voor Iedereen die een BHV cursus of BHV herhalingscursus zoekt.

BHV cursus met E-learning: Probeer nu gratis
Wanneer u zich inschrijft voor de BHV cursus van 112BHV krijgt u een jaar toegang tot de e-learning omgeving.

Hogere kennisopname door efficiënte en stimulerende manier van leren
112BHV is de eerste en enige in de markt die adaptieve e-learning aanbiedt. Bij deze unieke cursusvorm krijgt u een e-learning op maat aangeboden, zodat u alleen die onderdelen doorloopt waar uw kennis nog niet voldoende voor is. Door middel van een instaptoets wordt uw huidige kennis over de verschillende onderwerpen bepaald, en aan de hand daarvan wordt een voor u persoonlijke e-learning samengesteld. Na het doorlopen van uw e-learning kunt u uw theoriecertificaat downloaden, waarmee u toegang krijgt tot het praktijkonderdeel.

Een aantal voordelen van onze adaptieve e-learning:

 • Efficiënt leren door een op maat gemaakte e-learning
 • Studeren waar en wanneer het uitkomt
 • Duidelijk filmpjes en foto’s
 • Online toetsen en examen
 • Cursist is optimaal voorbereid op de praktijk
 • Handig als naslagwerk en altijd up-to-date

Compacte praktijkcursus
Doordat iedere cursist zich voorbereid op de praktijkcursus door middel van e-learning is het basiskennisniveau van iedere cursist gelijk. Hierdoor kunnen basis- en herhalingscursisten samen een praktijkcursus volgen en kunnen wij voor u de praktijkcursussen makkelijker plannen. Tijdens de praktijkcursus oefenen de cursisten in kleine subgroepen van 3-4 personen en leren van elkaar. De praktijkcursus duurt 4 uur. De trainers zijn NIBHV, Rode Kruis, Oranje Kruis en NRR gecertificeerd.

Enkele voordelen van onze praktijktraining op een rij zijn:

 • Praktijk is echt praktijk. Alleen maar oefenen: reanimeren, een AED gebruiken, stabiele zijligging oefenen, verbanden aanleggen en branden blussen
 • Kleine groepen
 • Zeer efficiënt en dus maar een halve dag
 • Dichtbij op één van de 22 locaties in Nederland of bij u op het bedrijf.

Investering

Lidmaatschap Eenmalige deelname
·         Eén keer aanmelden en alles is geregeld

·         Reminder service

·         Automatische BHV herhaling

·         Altijd toegang tot online module

·         Altijd up-to-date

·         €175,- per cursist, per jaar

·         Ieder jaar opnieuw aanmelden

·         Geen reminder service

·         Geen automatische herhaling

·         Beperkte toegang tot online module

·         Actuele informatie gedurende 1 jaar

·         €195,- per cursist

De kosten zijn excl. btw en incl. de 112BHV e-learning, theorie-examen, 1 dagdeel praktijkbijeenkomst en het BHV-certificaat.

Wilt u dat 112BHV een training verzorgt voor u en uw medewerkers op uw eigen locatie of op een locatie van 112BHV? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Certificering
Gedurende de BHV-praktijkcursus beoordelen we u op de praktijkhandelingen die u verricht. Bij een voldoende beoordeling ontvangt u een erkend digitaal BHV-certificaat.

BHV Herhaling
De BHV cursus van 112BHV is geschikt voor het halen en verlengen van uw BHV diploma. Er is dus geen onderscheid tussen de BHV basiscursus en de BHV herhalingscursus. De herhalingscursist zal de theorie alleen sneller doorlopen of alleen die onderdelen bestuderen die zijn weggezakt. De praktijk is voor basis- en herhalingscursisten gelijk.

Overige veiligheidstrainingen 112BHV

Optie: digitale blussing
Naast de traditionele brandoefening kunnen wij ook een digitale blussing verzorgen met behulp van de Bulls-eye. Hierdoor kunnen we situatiegericht oefenen in de eigen werkruimte met de CO2- en schuimblusser.

Het BullsEye-systeem is het meest innovatieve systeem voor fire-trainingen op dit moment. De BullsEye gebruikt digitale vlammen om branden uit klasse A, B en E te simuleren. Via sensoren detecteert het waar de gebruiker de blusser op richt. Het BullsEye-syteem kan herkennen welk type blusser een cursist inzet en zal alleen reageren als de cursisten de juiste keuze maakt.

Groepscursus op uw of onze locatie.
Wij kunnen de praktijkcursus bij u op locatie organiseren. Heeft u niet voldoende ruimte, dan kunnen we de cursus ook op een van de 22 praktijklocaties van 112BHV organiseren.

Grip op uw programma dankzij eigen portal
112BHV ontzorgt u in het plannen en organiseren van de cursussen. Met behulp van onze portal heeft u altijd inzicht in de stand van zaken. Dit betekent dat u snel met ons kunt schakelen bij het organiseren en plannen van de BHV-cursussen.

Heeft u vragen?

Nieuwe Nederlandse Richtlijnen Reanimatie
6 augustus 2021

De Nederlandse Reanimatie Raad heeft afgelopen voorjaar nieuwe Richtlijnen Reanimatie...

lees meer

Sietske Cnossen van NH Hotels: “Medewerkers moeten veilig kunnen werken.”
14 mei 2021

Door de coronapandemie hebben ook de hotelketens het zwaar. Ook...

lees meer

Er waren veel coöperatieve opdrachten waarbij je met elkaar en van elkaar kon leren. Dit is een leuke manier om alle belangrijke BHV onderdelen door te nemen.

Renske, Cursus BHV

Onze klanten en herkenningen