Samengevat

Een Ploegleider BHV geeft op efficiënte wijze leiding aan een groep BHV’ers bij het bestrijden van een calamiteit en zorgt er voor dat het BHV-team geoefend wordt en blijft. De Ploegleider BHV? draagt tevens zorg voor het beheer en de controle van de BHV-middelen. De Ploegleider draagt verantwoording voor de uitvoering van het BHV-beleid binnen de eigen organisatie en beschikt over een geldig BHV-certificaat.

Tijdens de herhalingscursus Ploegleider BHV worden de praktische vaardigheden en de theorie opgefrist en verder ontwikkeld.

Bij een goed gevolg ontvangt de cursist het NIBHV diploma Ploegleider Herhaling.

Over deze cursus

Prijs:
€379,-
Duur:
1 volledige lesdag
  • Praktijk vaardigheden en theorie opgefrist
  • Compacte groepen
  • Na afronding een erkend diploma NIBHV Ploegleider Herhaling
  • Start binnenkort. Check de startmomenten

Over deze cursus

112BHV heeft COVID-voorzorgsmaatregelen genomen om te allen tijde de veiligheid van onze deelnemers en docenten te kunnen garanderen. We trainen o.a. in kleinere groepen om te kunnen voldoen aan de richtlijn om voldoende afstand van elkaar te houden. De hoeveelheid deelnemers is afhankelijk van de beschikbare ruimte.

Al onze COVID-19 maatregelen om aan de RIVM richtlijnen te voldoen leest u hier.

 

Wat houdt de herhalingscursus Ploegleider BHV in?
Tijdens de herhalingscursus Ploegleider BHV worden de praktische vaardigheden en de theorie opgefrist en verder ontwikkeld. De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Voorbereiding inzet BHV ploeg
  • Oefenen met BHV ploeg
  • Beoordelen van de veiligheid van het werkgebied
  • Beheer van de BHV middelen
  • Evalueren en rapporteren van de inzet en oefeningen

Doelgroep
Heeft u een NIBHV diploma Ploegleider dat komt te vervallen. Dan is de herhalingscursus Ploegleider BHV de cursus voor een her-certificering.

Certificering
Gedurende de lesdag wordt u beoordeeld op de praktijkhandelingen die u verricht. Bij goed gevolg ontvangt u het NIBHV diploma Ploegleider.

Locaties
U volgt de herhalingscursus Ploegleider op één van de 22 locaties verspreid over heel Nederland of bij u op locatie.

Data Ploegleider BHV
Scroll naar boven om de datum van de eerstvolgende herhalingscursus Ploegleider BHV te zien.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Investering
De totale kosten voor de herhalingscursus Ploegleider BHV bedragen € 379,- exclusief BTW. Dit is inclusief het les- en oefenmateriaal, het certificaat, locatiekosten en lunch.

Herhalingscursus Ploegleider BHV op uw locatie
112BHV verzorgd de herhalingscursus Ploegleider BHV ook op uw locatie (min. 6 personen). Neem contact met ons op voor meer nformatie of vraag een offerte aan.

Overige BHV cursussen en opleidingen
Naast de Herhalingscursus Ploegleider BHV verzorgt 112BHV ook andere opleidingen en cursussen op het gebied van veiligheid op de werkvloer: Overige veiligheidstrainingen 112BHV

Heeft u vragen?

Er waren veel coöperatieve opdrachten waarbij je met elkaar en van elkaar kon leren. Dit is een leuke manier om alle belangrijke BHV onderdelen door te nemen.

Renske, Cursus BHV

Onze klanten en herkenningen