BHV en EHBO

Jouw BHV- of EHBO-training vind je hier

Wil je graag BHV’er worden? Of de bedrijfshulpverlening in jouw bedrijf of organisatie coördineren? Dan is een training Bedrijfshulpverlening (BHV) of Hoofd BHV Operationeel iets voor jou. Je kunt deze ook volgen als herhalingstraining. Als je graag adequaat wilt kunnen optreden bij ongevallen is een training EHBO de training die je moet volgen of als je kinderen hebt of in een omgeving met kinderen werkt de training EHBO Baby’s en Kinderen.

Filters


Zoekfilters


Incompany

We kunnen al onze trainingen ook incompany binnen jouw organisatie uitvoeren. Op een tijd en locatie die jou het beste uitkomt.

Locaties door heel Nederland

112BHV is in heel Nederland actief en biedt trainingen aan op 22 plaatsen.

E-learning

We bieden veel programma’s van 112BHV ook aan als e-Learning. Zo kun je het programma volgen waar en wanneer je maar wilt.

“De samenwerking met 112BHV is heel goed. Wanneer er feedback komt vanuit de deelnemers, wordt dit direct besproken en opgepakt. Hierdoor maken we de trainingen elke keer een stukje beter.”

Kim, Randstad Groep Nederland

Meld je aan voor inspiratie

Vul je gegevens in en je ontvangt 4 keer per jaar onze update met tips, checklists, stappenplannen en handleidingen over BHV, VCA, Veiligheid en de RI&E. 

beveiligd met reCAPTCHA. Privacy - Voorwaarden