Arbo en Veiligheid

Jouw training op het gebied van Arbo en Veiligheid vind je hier

Wil jij je graag inzetten voor veilige arbeidsomstandigheden voor de medewerkers in jouw bedrijf? Dan is een training Arbocoördinator of Preventiemedewerker zeker iets voor jou. Als je in de wegenbouw of in en om de openbare ruimte werkt, kun je je ook specialiseren met een training Veilig Werken langs de Weg. Of volg voor het werken met elektrische installaties de training NEN 3140 VOP/VP of NEN 3140 IV/WV.

Filters


Zoekfilters


Incompany

We kunnen al onze trainingen ook incompany binnen jouw organisatie uitvoeren. Op een tijd en locatie die jou het beste uitkomt.

Locaties door heel Nederland

112BHV is in heel Nederland actief en biedt trainingen aan op 22 plaatsen.

E-learning

We bieden veel programma’s van 112BHV ook aan als e-Learning. Zo kun je het programma volgen waar en wanneer je maar wilt.

“De samenwerking met 112BHV is heel goed. Wanneer er feedback komt vanuit de deelnemers, wordt dit direct besproken en opgepakt. Hierdoor maken we de trainingen elke keer een stukje beter.”

Kim, Randstad Groep Nederland

Meld je aan voor inspiratie

Vul je gegevens in en je ontvangt 4 keer per jaar onze update met tips, checklists, stappenplannen en handleidingen over BHV, VCA, Veiligheid en de RI&E. 

beveiligd met reCAPTCHA. Privacy - Voorwaarden