Ga naar www.112bhv.nl en klik rechts bovenaan op Inloggen E-learning. Vervolgens verschijnt er een inlogscherm waar je jouw inloggegevens kunt invullen. Je inloggegevens heb je via e-mail ontvangen. Via de link in de uitnodigingsmail kun je jouw wachtwoord aanmaken. Je inlognaam bestaat altijd uit de volgende combinatie: voornaam, achternaam en geboortedatum (bijvoorbeeld: JanJansen16051970). Heb je de mail niet ontvangen, kijk dan even in de spam.

Contactformulier

beveiligd met reCAPTCHA. Privacy - Voorwaarden