Een veilige en gezonde werkomgeving voorkomt slachtoffers

Over ons

112bhv.nl is onderdeel van NCOI Groep, de grootste opleider van werkend Nederland. 

112bhv.nl is opgericht in 2006 en was toen een van de eerste bedrijven die de theorie van de BHV cursus via e-learning aanbood. Een unieke manier om uw medewerkers op te leiden tot volwaardig bedrijfshulpverlener. De cursisten volgen de theorie via internet. Dat bespaart de cursisten veel tijd en u als werkgever veel geld.

Wat doen wij?

Inmiddels doen wij meer dan alleen BHV’ers opleiden. 112bhv.nl heeft een compleet assortiment aan BHV opleidingen en diensten. Wij staan voor een veilige en gezonde werkomgeving! Want dat voorkomt slachtoffers. Dat proberen wij over te brengen in onze cursussen, adviezen en begeleiding. Maar dat is niet het enige. Wij bieden de bedrijven toegang tot handige tools, checklists en adviezen om zo samen te zorgen voor een veilige en gezonde werkomgeving.
De drie pijlers onder 112bhv.nl zijn service, kwaliteit en relatie. Door onze klanten te ontzorgen, worden wij door veel klanten niet gezien als alleen een leverancier, maar als een partner die meedenkt om de samenwerking te optimaliseren.

 

Klanten over ons

Wij praten niet graag over onszelf. Dat laten wij liever over aan onze klanten. Zij kunnen u het beste vertellen hoe zij de samenwerking met ons ervaren en wat zij van onze BHV cursus vinden. Lees hier wat klanten over ons vertellen.

Samenwerking met Human Drive

De BHV cursussen en opleidingen verzorgen wij in samenwerking met:

Human Drive

De trainers van Human Drive zijn gecertificeerd voor NIBHV, NRR en Oranje Kruis. Ze hebben veel ervaring, zowel in de praktijk als op didactisch gebied. Onze cursisten zijn zeer positief over onze trainers en de wijze van lesgeven. Er wordt geoefend in kleine groepen van 3 – 4 personen. Basis- en herhalingscursisten volgen samen een BHV praktijktraining waardoor de cursisten van elkaar kunnen leren.

Onderdeel van NCOI Opleidingsgroep

112bhv.nl is onderdeel van NCOI Opleidingsgroep. NCOI Opleidingsgroep verzorgt door heel Nederland ruim 1.000 opleidingen en trainingen. NCOI is inmiddels uitgegroeid tot de grootste opleider van werkend Nederland en is toonaangevend op het gebied van praktijkgericht opleiden en leren. Met onze unieke aanpak sluiten we aan op de kennis en vaardigheden waar u al over beschikt. Bovenal staan bij ons uw werkervaring en werkpraktijk altijd centraal. Zo combineren we een motiverende en praktische aanpak met een efficiënte en flexibele leeromgeving. Deze bijzondere combinatie heeft al zeer veel mensen aan een erkend diploma geholpen!

 

112bhv.nl in het kort:

  • Opgericht in 2006
  • Onderdeel van NCOI Groep
  • Actief in opleiden, adviseren en begeleiden van organisaties m.b.t arbo en veiligheid
  • Ruim 19.000 cursisten in 2016
  • Trainers gecertificeerd voor NIBHV, NRR en Oranje Kruis