Een veilige en gezonde werkomgeving voorkomt slachtoffers

EHBO herhaling

EHBO’ers dienen in het bezit te zijn van een geldig Oranje Kruis EHBO diploma. Dit diploma is 2 jaar geldig en kan door middel van een jaarlijkse EHBO herhalingscursus verlengd worden.

Volg de EHBO cursus online

De online EHBO theoriecursus is 24/7 bereikbaar; waar, wanneer en in welk tempo u dat zelf wenst. Deze e-learning bestaat uit 4 modules, 4 toetsen en het theorie-examen.

  • De 5 basisprincipes
  • Vitale lichaamsfuncties
  • Letsels
  • Materialen

Toetsen

Iedere module wordt afgesloten met een toets met directe feedback op de antwoorden. Op de overzichtspagina ziet u in één oogopslag welke theorie u al heeft gevolgd en welke onderdelen u nog moet doen.

EHBO theorie-examen

U maakt het theorie-examen op het moment dat het u uitkomt, gewoon via uw eigen pc. Het online examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen.

EHBO Praktijk

Zodra u bent geslaagd voor het online EHBO theorie-examen, volgt u het praktijkgedeelte. In 1 dagdeel worden uw competenties getoetst zoals bepaalde levensreddende handelingen, verbandleer en andere verplichte onderwerpen. Dit gebeurt volgens de normen van het Oranje Kruis. Om het oefenen zo realistisch mogelijk te maken wordt een LOTUS-slachtoffer (LOTUS: Landelijke Opleiding Tot Uitbeelding van Slachtoffers) ingezet.

Duur EHBO herhalingscursus

U heeft 1 jaar toegang tot de online EHBO herhalingscursus. Die zal, inclusief het theorie-examen, ongeveer 2 uur in beslag nemen. De daaropvolgende halve praktijkdag duurt 4,5 uur.

Locaties

U volgt de EHBO praktijk op één van de 20 locaties verspreid over heel Nederland of bij u op locatie.

Kosten EHBO herhalingscursus

De totale kosten voor de EHBO herhalingscursus bedragen € 185,- (excl. btw). Dit is inclusief e-learning, praktijktraining, examen, diploma, LOTUS-slachtoffer en locatiekosten. 

Incompany EHBO herhalingscursus

Vanaf 8 cursisten verzorgt 112bhv.nl ook een Incompany EHBO herhalingscursus. Deze cursus kan bij u op locatie gegeven worden, of op één van onze locaties in Nederland. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan. 

Overige BHV cursussen en opleidingen

Naast de online EHBO herhalingscursus verzorgt 112bhv.nl ook de volgende EHBO-cursussen