Een veilige en gezonde werkomgeving voorkomt slachtoffers

EHBO aan kinderen herhaling

Eerste Hulpverleners aan kinderen moeten jaarlijks laten zien dat ze competent zijn in hun handelen. Met de herhalingscursus EHBO aan kinderen wordt de kennis opgefrist en blijft het certificaat geldig.

EHBO aan kinderen herhaling

De EHBO herhalingscursus aan kinderen duurt een halve dag.  De cursisten herhalen en oefenen de door het Oranje Kruis opgestelde eindtermen op basis van kennis, herkennings- en uitvoeringsvaardigheid. De cursus is gericht op veel voorkomende ongevallen zoals een tand door de lip, vergiftiging door schoonmaakmiddelen of brandwonden.

Certificering

De cursus wordt afgesloten met een toets. Een (Oranje Kruis gecertificeerde) instructeur beoordeelt of u de leerstof praktisch en theoretisch beheerst. Indien u de cursus succesvol heeft afgerond, ontvangt u het certificaat Eerste Hulp aan Kinderen van het Oranje Kruis.

Duur EHBO aan kinderen herhaling

De EHBO cursus aan kinderen duurt 4 uur.

Locaties

U volgt de EHBO praktijk op één van de 20 locaties verspreid over heel Nederland of bij u op locatie.

Kosten EHBO aan kinderen herhaling

De kosten voor de cursus bedragen € 109,- (excl. btw). Dit is inclusief lesmateriaal, Oranje Kruis certificaat en locatiekosten.

Incompany Kinder-EHBO herhaling

Vanaf 8 cursisten verzorgt 112bhv.nlde EHBO herhalingscursus aan kinderen ook incompany. Deze cursus kan bij u op locatie gegeven worden, of op één van onze locaties in Nederland. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

Overige BHV cursussen en opleidingen

Naast de Kinder EHBO herhalingscursus verzorgt 112bhv.nl ook de volgende EHBO-cursussen