Een veilige en gezonde werkomgeving voorkomt slachtoffers

BHV cursus in het Engels

De Engelse BHV cursus van 112bhv.nl is speciaal ontwikkeld voor werknemers die niet-Nederlandstalig zijn. Net als de reguliere cursus Bedrijfshulpverlening is ook de Engelse BHV cursus online te volgen.

Volg de BHV theorie online

De BHV theorie bestaat uit 6 modules, 6 toetsen en het theorie-examen. Deze online theoriecursus is 24/7 bereikbaar; waar, wanneer en in welk tempo de cursist dat zelf wenst.

6 online BHV modules

De 6 modules zijn helder geformuleerd met duidelijke teksten, foto’s en video’s en behandelen de volgende onderwerpen:

  • Bedrijfshulpverlening
  • Eerste hulp: reanimatie
  • Eerste hulp: overig letsel
  • Brand
  • Communicatie
  • Ontruiming

BHV toetsen

Iedere module wordt afgesloten met een toets met directe feedback op de antwoorden. Op de overzichtspagina ziet u in één oogopslag welke theorie al is doorlopen en welke onderdelen nog gevolgd moeten worden.

BHV examen in het Engels

De cursist maakt het theorie-examen op het moment dat het hem of haar uitkomt, gewoon via de eigen pc. Het online examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen.

Duur BHV cursus in het Engels

Deelnemers hebben een jaar lang toegang tot de BHV cursus via internet. De volgorde waarin u de online modules doorloopt, is vrij. Ook tussentijds stoppen is mogelijk. Als u opnieuw inlogt, kunt u gelijk door waar u was gebleven. De theorie van de Engelse BHV cursus duurt in totaal 2 tot 3 uur.

Halve dag BHV praktijk in het Engels

Zodra u bent geslaagd voor het online BHV theorie-examen,  volgt u de halve dag BHV praktijk. Uiteraard wordt de praktijkbijeenkomst ook in het Engels gegeven door 1 van onze NIBHV-gecertificeerde trainers. In deze 4 uur leren deelnemers reanimeren, een AED gebruiken, verbanden aanleggen en kunnen zij oefenen met verschillende blus- en verbandmiddelen.

Locaties

De BHV praktijk in het Engels wordt meestal op een centrale plek in Nederland georganiseerd.

Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie over deze bijeenkomsten of om u in te schrijven.

Kosten BHV cursus

U kunt kiezen voor een lidmaatschap van 112bhv.nl of de cursus eenmalig afnemen. Als lid ontvangt u niet alleen € 20 korting, u profiteert ook van veel extra voordelen. Lees hier wat een lidmaatschap voor u kan betekenen.

De totale kosten voor de Engelse BHV cursus bedragen € 169,- (excl. btw). Als lid betaalt u € 149,- (excl. btw). Dit is inclusief de Engelse online BHV theoriecursus, het theorie-examen, 1 dagdeel BHV praktijk in het Engels, het BHV-certificaat en een handig BHV-pasje.

Incompany BHV training

Het is ook mogelijk een Incompany BHV training in het Engels te volgen. Deze training kan bij u op locatie gegeven worden, of op één van onze locaties in Nederland. Kijk op de pagina Incompany BHV trainingen voor meer informatie en om direct een offerte aan te vragen.

Overige BHV cursussen en opleidingen

Naast de reguliere BHV cursus en BHV herhalingscursus verzorgt 112bhv.nl ook andere cursussen en opleidingen op het gebied van veiligheid op de werkvloer.